DE KOFFIE DRINK IK MEESTAL KOUD

Dat gebeurt als ik met mijn passie mijn beroep uitoefen. Ik kan zo opgaan in mijn werk dat ik tijd voor koffie of mijn broodje in de middag vergeet. Waarom is dat dan dat ik zo opga in het moment? Leuk dat je het vraagt; ik ontwerp karikaturen en cartoons. 

Ik hou ervan om mensen te raken.

Om iets te maken dat andere mensen raakt, een bepaald gevoel geeft of een bepaalde herinnering opwekt. Alleen voor het geld doe ik mijn werk niet. Ik hou ervan als er een toegevoegde waarde door mijn werk is verleend. Of het nu aan iemand, een bedrijf of instelling is. Daar haal ik meer voldoening uit.

Mijn werk is digitaal ontworpen.

Ik teken mijn ontwerp met een digitaal potlood op een tablet. Een voordeel hiervan is dat bijvoorbeeld het papier scannen niet hoeft. Door te scannen verlies je niet alleen wat details maar wordt de kwaliteit ook minder. Bovendien gebruik ik ook geen papier: veel beter voor het milieu.

Wat maak ik het liefst?

Het liefst maak ik een kunstwerk voor op een locatie, of bij iemand thuis, waarbij het een bijdrage levert aan de sfeer in een ruimte. Een echte eyecatcher. HERMAN BROOD – NoëlArts (noelarts.nl)

Maar wat kun je er nou eigenlijk mee doen?

Wil je een leuk cadeau? Stuur een aanvraag voor een (spot)prent van je partner, collega, vriend of familielid. Bedruk dat op textiel, een kopje of ander servies, op een onderlegger voor onder een glas bier of een puzzel van 1000 puzzelstukjes. Je kunt het gebruiken voor social media, of laten ophangen op een locatie. Daarnaast kan ik jouw visie visueel maken voor bijvoorbeeld je website van je bedrijf of jouw presentatie van een bepaald product. Kortom genoeg mogelijkheden!

Komt voor de Backer!

Welk ontwerp ik voor jou maak, het zal passend zijn binnen jouw bedrijf, organisatie of voor iets persoonlijks. Heb je vragen of ideeën? Neem gerust contact met mij op.